Home   | About   | Contact  | Lyrics  | Tabs  | Forum

The Igloo

Go Back   The Igloo > www.EskimoFriends.com > www.EskimoFriends.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2009, 03:54 PM   #1
Rai
Eskimontologist
 
Rai's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Robo-Hungarian Empire
Posts: 2,345
Default Sloooow

Eskimofriends.com has been rather slow-ish for me in the past few days, thought I'd mention. Is there anyone else with similar problems?

At first I thought it was an issue with Safari but it's just as slow on Firefox. It might still be my internet connection that has been playing tricks with me for a while now, but this would be something new.
__________________
"There's, another example. See, here I'm now sitting by myself, uh, er, talking to myself. That's, that's chaos."

"If you find you've got a dragon charging at you at thirty miles per hour snapping its teeth you can always drive it defensively through the covers"
Rai is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 04:54 PM   #2
Timeé
Intello
 
Timeé's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Co. Donegal, Ireland.
Posts: 2,435
Default

Not with I. And FFS Rai, I thought you would have Google Chrome at this stage. Chrome abu.
__________________
Wasted and wounded, it ain't what the moon did
Got what I paid for now
See ya tomorrow, hey Frank can I borrow
A couple of bucks from you?
Timeé is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 05:15 PM   #3
Rai
Eskimontologist
 
Rai's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Robo-Hungarian Empire
Posts: 2,345
Default

^Chrome doesn't work on Macs. Darn Google.
__________________
"There's, another example. See, here I'm now sitting by myself, uh, er, talking to myself. That's, that's chaos."

"If you find you've got a dragon charging at you at thirty miles per hour snapping its teeth you can always drive it defensively through the covers"
Rai is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 06:12 PM   #4
cille
creepycute
 
cille's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Copenhagen
Posts: 15,333
Default

I've had no problems with ef at home, nor at work. Maybe it's YOUUUU that's slow, David?
__________________
Yeah
cille is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 07:55 PM   #5
Wheels
Eskimo Enigma
 
Wheels's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Peoples Republic of Cork
Posts: 7,900
Default

I've not had any issues... has anyone else had problems?
__________________




Wheels is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 08:18 PM   #6
Anja
Found a fairy in her room
 
Anja's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dublin
Posts: 241
Default

No problems here either and I am also using Safari. Sorry! Must be your connection then?!
__________________
Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.
Anja is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 08:21 PM
Rai
This message has been deleted by Rai. Reason: doublepost
Old 05-18-2009, 08:22 PM   #7
Rai
Eskimontologist
 
Rai's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Robo-Hungarian Empire
Posts: 2,345
Default

If no-one else is in my shoes (I checked, but who knows?) then it must be my connection.

If any of you ever going to live in Spain, stay clear of Telefónica.
__________________
"There's, another example. See, here I'm now sitting by myself, uh, er, talking to myself. That's, that's chaos."

"If you find you've got a dragon charging at you at thirty miles per hour snapping its teeth you can always drive it defensively through the covers"
Rai is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 09:14 PM   #8
Dean C
Eskimo Regular
 
Dean C's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Finland
Posts: 1,058
Default

Quote:
Originally Posted by Rai View Post
If no-one else is in my shoes (I checked, but who knows?) then it must be my connection.

If any of you ever going to live in Spain, stay clear of Telefónica.
I can second that
Dean C is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 02:16 AM   #9
eva_arg
Eskimo Regular
 
eva_arg's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Argentina
Posts: 1,769
Default

the forum works a bit slow for me when posting. sometimes it stays on and on with the "waiting" thing on the bottom of the page and the post never goes through. I stop the page, click on the post button and then it sends it. it happens with Firefox and Chrome, both at home and at work.
__________________
eva_arg is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 03:57 AM   #10
verenita
... trusty and true ...
 
verenita's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Argentina
Posts: 6,387
Default

it works fine for me... and i have regular connection.
__________________
["Read me your favourite line": "No podía sucederme nada peor –pensaba aquel amigo–: tengo el alma delicada."]
verenita is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All content copyright © EskimoFriends.com 2002-today. Special thanks to Damien, Lisa, Tomo, Shane & Vyvienne.