Home   | About   | Contact  | Lyrics  | Tabs  | Forum

The Igloo

Go Back   The Igloo > www.EskimoFriends.com > www.EskimoFriends.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2003, 09:41 AM   #1
daol20
Eskimo irRegular
 
daol20's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Southern Yemen
Posts: 2,091
Default




Active Server Pages error 'ASP 0126'


Include file not found


/d/damien/forum/forum_posts.asp, line 460


The include file 'includes/navigation_buttons_inc.asp' was not found.


I've had this problem pop up a few times in the last 15 mins. When i'd try to post a message, the page would be all white and this error message displayed at the top. Is it anything to do with the new look?
Edited by: daol20
__________________
You leave me here bereaving from the words so hard and plain
Saying the love that we had
was just selfish and sad
To see you now with him
is just making me mad
Oh so kiss him again
just to prove to me that you can
an I will stand here
and burn in my skin
daol20 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2003, 09:51 AM   #2
administrator
forum administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,480
Default

thanks daol. sorry, that was just me messing. should be stable again now.
administrator is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All content copyright EskimoFriends.com 2002-today. Special thanks to Damien, Lisa, Tomo, Shane & Vyvienne.